tøffing.no logo

Stylophone / Lite lomme el-orgel, Retro sound!

  • 289,- inkludert frakt
  • 8-14 dager leveringstid.
  • Produktet ble lagt til Mandag 7. Mars 2011
Stylophone / Lite lomme el-orgel, Retro sound!


Stylophone / Lite lomme el-orgel, Retro sound!

Stylophone er et lite lomme el-orgel som du spiller på ved å presse metallspissen på den medfølgende pennen (en stylo) over metal tangentene. Dette lager de mest fantastiske elektroniske toner, som straks sender minner tilbake til 80-talls musikk og dataspill, der 8 bits lyd var kongen. I tillegg til vibratorfunksjonen har du også mulighet for å skifte mellom tre forskjellige lyder som du også kan pitche opp eller ned.
Bowie brukte den på sin gjennombruddssingel Space Oddity, Kraftwerk på klassikeren Pocket Calculator, og den har fortsatt å sette sine spor i musikkhistorien via Orbital, Marilyn Manson og Jon Spencer Blues Explosion. Men nå trenger du ikke å få tilslag på en antikk Stylophone på auksjon for å få nyte det som er beskrevet som verdens mest irriterende lyd, den er nemlig satt i produksjon igjen, og den er akkurat like lekker som den var i 1969.Herligheten er ca. 20x10x4 cm og er derfor enkel å ha med på farten. Du kan også koble til høretelefonene dine, slik at du ikke forstyrrer hvis trangen til å spille skulle bli for stor på bussen eller toget.

Vi aksepterer MasterCard, Visa, American Express og Discover via PayPal

1. Alle online transaksjoner skjer via Stripe, en av verdens ledende betalingsløsninger på nett.

3. Når du har bestilt, vil du få en bekreftelse på epost.

4. Deretter vil det ta mellom 1 og 8 dager før du får en ny epost med sporingsinformasjon på din pakke. Leveringstid er ca. 10 dager på alle produkter med mindre annet er oppgitt på produktets infoside.

Kundenes egne bilder og videoer

Har du kjøpt dette produktet? Legg til dine bilder her , og få 20% rabatt i alle våre butikker ved neste kjøp!
Brukernes Vurderinger
Stjerner Stjerner Stjerner Stjerner Stjerner
(0 stemmer, send inn din mening. )
Produkter du nylig har sett på
Stylophone / Lite lomme el-orgel, Retro sound!